Postkaarten voor elke gelegenheid

Tegenwoordig sturen mensen steeds vaker kaarten met een persoonlijke touchEn wat is er nou leuker dan een mooie kaart in de brievenbus ontvangen! Heb je een jubilaris of een bijzonder moment wat je graag zou willen delen met uw naasten? HOOM maakt van jouw bijzondere moment een mooie kaart die met alle info is voorzien die je erop wilt.

Logo en visitekaartje

Een logo & een visitekaartje; het is een eerste indruk en stukje van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat het beide items de uitstraling hebben die je wilt overbrengen! Het moet perfect aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf en daarnaast uniek en overzichtelijk zijn. HOOM maakt jouw logo & bijpassend visitekaartje naar wens en op maat.

Social media vormgeving

Wil jij jouw social media account naar een hoger level brengen? Huur dan HOOM in om uw social media beeld aan te leveren. Het blijft een uitdaging om, naast je onderneming, ook de social media up-to-date te houden. Hierin kan HOOM een groot deel voor jou opvangen! In overleg bepalen we de onderwerpen en het aantal posts die per maand geplaatst zullen worden. Waar wacht je nog op?

Reclame drukwerk op elk formaat

De eerste stappen zijn gezet en het is tijd om jouw onderneming te promoten! HOOM kan hier in meehelpen door middel van grafische vormgeving. Flyers, posters of folders, het is allemaal mogelijk. Na een persoonlijk overleg zal HOOM aan de slag gaan met de door jouw aangeleverde tekst, eventuele afbeeldingen en logo. Na jouw goedkeuring, kan er geprint worden! Op naar een succesvolle onderneming.

|     Heb je andere wensen en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Neem dan  contact op!     |

Menu