Decoratie interieurstyling 

Het is zover, alle meubels staan maar nog steeds ontbreekt net dat ene stukje gezelligheid. Of u heeft al een tijd uw interieur en u bent toe aan vernieuwing maar uw budget laat geen nieuwe inboedel toe. Dan heeft HOOM de oplossing; Decoratie styling!

Door de juiste decoratie in uw interieur te plaatsen kunt u al veel meer sfeer, rust en eenheid krijgen. We maken een plan waarin we de sfeer & budget bepalen en gaan op basis daarvan opzoek naar de perfecte items. HOOM gaat voor u op pad en kan de gehele koop & styling voor in uw huis verzorgen.

Product styling

Verkoop jij een product maar heb je geen affiniteit voor het creatief vormgeven, dan kan H O O M helpen. Afhankelijk van het product zal er een styling-plan omheen bedacht worden en het op de foto komen. Dit beeld kun je vervolgens gebruiken voor al jouw social media kanalen, website of reclame drukwerk! Wil je liever helemaal je social media uit handen geven, dan is dit ook mogelijk!

Vastgoed interieurstyling

Uw huis staat te koop, u gaat een spannende tijd tegemoet! En om het optimale uit de verkoop te halen is het belangrijk dat uw huis zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd.  De toekomstige kijkers moeten een positieve eerste indruk krijgen! Elke kijker die binnenkomt moet zichzelf kunnen verplaatsen in uw woning. Om daar voor te zorgen zal HOOM op basis van de aanwezige meubels en decoratie de vastgoedstyling uitvoeren. Maar ook tips geven voor uw woning om een optimale presentatie te creëren voor o.a. verkoopfotografie en de dagen dat er kijkers zullen komen.

|    Heb je andere wensen en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Neem dan contact op!    |

Menu