Personal interieurshopping

Het is tijd voor nieuwe meubels voor uw bestaande of nieuwe woning. Waarvoor kunt u dan het beste gaan? Welke kleuren zal u verwerken in uw interieur en hoe krijgt u daar de juiste balans in? HOOM kan met u mee gaan voor het shoppen voor de perfecte interieur items. Tijdens deze bezigheid zullen we u helpen in het maken van keuzes voor een goede balans in het interieur. HOOM zal dan ook eerst bij u langskomen om een sfeer te bepalen. Aan de hand van deze evaluatie zal er een moodboard gemaakt worden die zal worden meegenomen met het personal shoppen. Zo zal er een duidelijke richtlijn zijn en bent u vrij in uw keuzes.

Interieur inspiratie aan huis

Soms zijn het net de bepaalde tips of gedachtes die u weer op het juiste pad kunnen brengen wat betreft uw interieur. Het is dan ook niet gek als u soms eens vast loopt bij bepaalde zaken. HOOM komt bij u thuis om mee te kijken. U kunt zoveel vragen stellen als u wilt en u heeft direct tips en suggesties waarmee u aan de slag kunt. Een kleine aanpassing kan al een hele verandering zijn!

Online interieuradvies

Als u een ruimte heeft waarvoor u een kort advies voor nodig heeft is het mogelijk om een online advies aan te vragen. Stuur minimaal 4 foto’s van de betreffende ruimte op en een beschrijving van uw probleem. HOOM zal een passende sfeeroplossing vinden en u een online plan toezenden met daarin een moodboard, plattegrond, meubelvoorstel en shoppinglist. Zo heeft u duidelijk op papier hoe u het kunt aanpakken en creëert u zelf een prachtige ruimte!

Interieuradvies op maat

Waar moet je beginnen… bij de vloer? Of kiezen we toch eerst een muurverf uit en baseren we daar de rest van het interieur op? Nemen we een hoekbank of gaan we toch voor een rechte bank? Dit alles kan uit handen genomen worden door HOOM. Bij een interieuradvies op maat komt HOOM bij jou thuis voor een intake gesprek om een beeld te vormen van jullie visie. Vervolgens zullen we een plan maken met daarin een moodboard, meubelplan, plattegrond met indeling & verlichting, shoppinglist en een presentatie bij jouw thuis.

|    Heb je andere wensen en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Neem dan contact op!    |

Menu